середа, 18 лютого 2015 р.

Настільна гра "Крок до Лідерства"

Хочете знати, яким повинен бути справжній лідер. Тоді настільна гра "Крок до Лідерства" саме для вас. Завантажуйте гру на сайті http://konkurs.tnpu.edu.ua/ (у рубриці проекти виберіть проект "Крок до Лідерства".
Опис гри
Кількість учасників: 10
Обладнання: ігровий кубік, фішки, ігрове поле, картки – відомі Українці, бонусні картки
Правила гри:
1.     Всі учасники шикують свої фішки на старті.
2.     Кожен учасник по черзі кидає гральний кубік і робить відповідну кількість ходів
а) зелені шестикутники – позитивні якості лідера. Вони дають учасникам + 5 бонусних карток;
б) червоні – негативні якості лідерів. Вони зобовязають сплатити 3 бонусні картки та зробити певну кількість кроків назад;
в) оранжеві – риси, які не приносять лідерам жодної користі, але не шкодять іншим. Вони зобов’язують учасника пропустити хід.;
г) жовті – відомі українці – лідери. Якщо учасник правильно відгадує людину, що зображена на фотографії, вони отримують + 15 бонусних карток та картку – відомий Українець.
д) бомби – недопустимі якості лідерів. Якщо учасник попадає на цей шестикутник, він повертається на старт і починає грати спочатку.
3. Попадаючи на певну клітинку, учасник голосно зачитує інформацію написану на ній, і пояснює чому певна риса є позитивною/ негативною/ недопустимою/ нейтральною для лідера. Дискусія між учнями заохочується!
4. Попадаючи на клітинку з відомими – українцями, учень зачитує інформацію з картки для всього класу. Учні доповнюють її і обговорюють чому ця людина заслуговує звання лідера.
5. Перші три учасники, що дійшли до фінішу отримують +20 бонусних карток.
6. Гра продовжується до тих пір, поки три учасники не перетнуть фінішну пряму.
7. В кінці гри всі учасники підраховують кількість бонусних карток, що вони отримали.
     

Немає коментарів:

Дописати коментар